Last Post

LO ÚLTIMO

07 mayo 2011

Venècia 2011

Papa Benet XVI
Cap de setmana a Venècia. Hi tornem per tercera vegada, la darrera l'any 2004. Sempre disposats a recòrrer nous racons.  
Com sempre en viatges tant curts paga la pena improvisar i això és el que ens va tocar fer.
Vam triar per visitar Venècia els dos dies que el Papa Benet XVI va triar per visitar-la també. Això va ser en certa manera positiu tenint en compte que com els Vaporettos prop de la Pza.San Marco estaven per moments tancats a l'accés del públic, ens obligava a passejar per carrerons estrets que configuren l'essència d'aquesta preciosa ciutat. O sigui que, gràcies per la visita, Sant Pare...

A l'aeroport comprem un bitllet per transport públic per 36 hores (23€). La veritat que si s'utilitza en 4 viatges ja es rendabilitza, ja que un bitllet simple val 6.50€. El transport de l'Aeroport Marco Polo a Pzle. Roma costa 9€ (anada i tornada) amb la companyia ATVO. El trajecte es fa en uns 30 minuts. 

Ens vam allotjar a l'Hotel Ai Mori d'Oriente, ubicat al barri de Cannaregio de Venècia, prop del Ghetto, (Fondamenta della Sensa, Cannaregio 3319, 30121, Venezia, mapa). És un hotel 4 estrelles, ben reformat, molt agradable, habitacions molt àmplies i decoració amb tocs moriscos, ideal per passejar pels voltants i ben comunicat per anar a agafar els vaporettos (el més proper San Marcuola i Ca'Doro, Línia 1, 2, que van pel Gran Canal fins a Pza.San Marco, passant per Rialto).

Per mangiare:



Cannaregio
L'interessant està sota la màscara.

Gran Canal des del Ponte de l'Accademia

Jo no se colar-me!
Ponte dei Suspiri amb "sponsor".
Rialto
           
















Web Informació:

________________________________________________________

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Pueden dejar su comentario en este espacio:

Proteja a su familia del cáncer de piel

500 años de la muerte de Leonardo Da Vinci