Last Post

LO ÚLTIMO

05 febrero 2016

Restaurant AMASS: experiència gastronòmica a Copenhague

Ja fa quasi un any que vam gaudir d'aquest restaurant a Copenhaguen, però mai és tard per recomanar un excel·lent restaurant. 

Copenhague té magnífics restaurants i una cuina variada i ben representada pel cuiner René Redzepi (NOMA). Però és sabut que tenir l'oportunitat d'accedir a aquests restaurants no és del tot fàcil. Així que una bona opció és anar al Restaurant AMASS del chef americà Matt Orlando, qui s'ha format en restaurants de gran prestigi (Per Se, Fat Duck i al mateix Noma). 

El restaurant està situat a Refshaleøen (Refshalevej 153), una zona industrial als afores de Copenhaguen. L'entorn dóna al restaurant unes bones sensacions sobre el què vindrà a taula. Els hostes disposen de vistes al jardí privat i també a la cuina, on es pot veure treballar en Matt i tot el seu equip colze a colze. Al jardí es poden observar parcel·les on s'han plantat verdures i herbes que s'incorporen al menú. El local sembla pintat per artistes urbans o graffiters i la música ambiental és bàsicament moderna, a l'entorn del hip-hop. 

A l'AMASS, els clients poden degustar el menjar gurmet de molt alta qualitat que pot competir amb alguns dels millors restaurants del món, però a un millor cost (el cost sempre és relatiu si l'experiència paga la pena). Nosaltres vam demanar el menú degustació, una mena de carta oberta amb múltiples plats d'elecció del chef. També vam fer el maridatge de vins corresponent amb un bon assortiment de vins, algun dels quals catalans i espanyols (compte si heu de conduir!).

M'agradaria destacar la senzillesa del Matt Orlando, tant en el tracte proper com en la humilitat que té a l'hora de preparar el seus plats. Igualment, el tracte exquisit i amable de tot el personal del restaurant. Ens va resultar també curiós i simpàtic, que fossin els propis cuiners els encarregats de dur els plats a taula i fer-ne l'explicació corresponent. 

La veritat que tornem a tenir ganes de fer una escapada a Copenhaguen per tornar a disfrutar d'un dinar o sopar a l'AMASS. Esperem que abans que nosaltres pugueu anar-hi també, us assegurem que no en sortireu decebuts.

Si voleu fer un "tast" fotogràfic dels seus menjars, aquí us el deixem:

...


Més sobre l'AMASS:

Horari d'Atenció:
  • sopar, de dimarts a dissabte de 18:00 a 00:00 (últim a les 21:15) 
  • dinar, divendres i dissabtes de 12:00 a 15:30 (últim a les 14:00)

Com arribar-hi:

  • En cotxe: Hi ha 20 places d'aparcament adjudicades per al restaurant. 
  • Transport públic: (autobús, tren, metro): Feu clic aquí per als temps i les opcions de transport. Bus 37 arriba al costat del restaurant.
  • Via Aigua / port Bus: Línia 991 i 992 porta directament cap i des AMASS a les destinacions més populars de la ciutat (Biblioteca Reial, Opera, etc).


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Pueden dejar su comentario en este espacio:

Proteja a su familia del cáncer de piel

500 años de la muerte de Leonardo Da Vinci